hits
Life by Lea reiff - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Sketch London

I forrige uke tok jeg en liten mini vacay til London. Vet egentlig ikke om jeg kan kalle det det, når jeg har leilighet der og er der hele skoleåret, men anyways, tok en tur for å catche up med venner og få litt storby innsprøytning (merker det er litt dødt å tilbringe sommeren i Oslo når man er vandt til Paris/Miami/London). 

Tenkte å komme med en liten restaurant/bar anbefaling til dere, kanskje noen skal til London i nærmeste fremtid. De av dere som følger meg på Instagramhar sikkert sett jeg la ut bilde fra middag på Sketch. Vi hadde en kjempe koselig Girls-middag der før vi skulle dra ut på fredag. For de av dere som skulle være interessert så er det en restaurant, men med tre forskjellige barer. Googlet det nettopp for å finne adressen til dere og der står den beskrevet som "Quirky, 18th-century townhouse tea room that transforms into a cocktail lounge every evening." Restauranten er veldig unik, i helt rosa decor og egner seg flott til både lunsj/te og middag. Location er midt i Mayfair, rett rundt hjørnet fra flere clubber, noe som gjør den til det perfekte stedet hvis du vil ta noen drinker, før du drar ut. Har flere ganger også dratt dit bare for å ta drinks, noe som også alltid er en slager. 

 9 Conduit St, Mayfair, London W1S 2XG, UKProcessed with VSCO with c1 preset

top, skjørt og sko - Zara, Veske  - Valentino, Øredobber - JCrew 
10.07.2017

Da var det igjen blitt mandag, og med det, ny uke. Skal helt ærlig innrømme at jeg ikke helt holder styring på dagene i sommerferien, kunne like så godt vært mandag som fredag for min del. Meeen, med det sagt så prøver jeg faktisk å gjør en ekstra liten innsats på mandager, spesielt når det gjelder trening. Føler jeg er generelt flinkere til både å trene, og spise sunt hele uken, hvis jeg først begynner med det.

Så med det sagt var nr.1 på dagens agenda å komme seg på Barry's Bootcamp. Elsker elsker elsker (og hater litt), Barrys. Ble helt hekta på å trene der i London, så i sommer har jeg fortsatt med det her hjemme, og gjør det ca 4 ganger i uken. Er helt super og ekstrem effektiv trening, merker stor forskjell på kroppen etter jeg har begynt med det. Anyways, nå bærer dagen videre til Victoria hvor sushikveld venter. 

Håper dere alle har hatt en fin mandag! Del gjerne deres tips til å få en fin start på uken.  

 
Caribbean casual

Når jeg bladde gjennom kamera mitt i morges så jeg at jeg hadde litt bilder fra påskeferien min i Haiti, som jeg aldri la ut. Så da tenkte jeg jeg like så godt kunne gjøre det nå, var jo alltids planen uansett, bedre sent enn aldri. Apropos Haiti, herregud som jeg savner det! Får alltid masse spørsmål av folk når de hører jeg reiser dit ofte, og en veldig kort forklaring på det, er at noen av mine beste venner bor der. Blir fort sånn at vennegjengen blir litt spredd ut over verden, når man går på skole i utlandet, og det er jo ofte fint, men innimellom veldig kjipt også. Men men, nå skal jeg snart reuintes med en av mine BFF's fra Haiti, Emilie I London om noen dager, så det blir kos kos.
Bluse - Zara// Shorts  - Levis// Clutch - Valentino, kjøpes HER // Solbriller - Celine.
Blend in på beachen
1. Jumpsuit - HER// 2. Bikini - HER// 3. Top - HER// Shorts  - HER//

Design laget av Julie Viktoria