hits
Life by Lea reiff - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Outfit 28.12.17

 

Blazer & kjole - Zara, sandaler - Sam Edelman, veske  - Chanel
Caribbean Christmas

Bedre sent enn aldri, men God Jul alle sammen! Håper dere alle hadde en fin feiring med nære og kjære. I år byttet jeg ut snø, gløgg og grøt med palmer, vin og vodka. Haha, nei da, det var litt på spissen. Meeeen, en annerledes julefeiring en det vi har hjemme i Norge ble det. Som jeg skrev tidligere så feirer jeg Jul og Nyttår i Haiti i år, noe som innebærer nye tradisjoner. Dette er min andre Jul her nede, så jeg viste mer eller mindre hvordan feiringen var lagt opp. Dagen den 24 desember er ikke så veldig spesiell her, den går mest til forberedelser og siste Julehandel. Mens feiringen settes i gang med middag. Jeg viste fra før av at det kom til å bli en lang kveld, så jeg prøvde å slappe mest mulig av på dagen. Feiringen begynte som sagt på middag og rundt klokken 12 begynte drikkingen å ta seg opp, før vi dro videre til en arrangert fest hvor de aller fleste jeg kjenner var. Der ble vi som tradisjonen er, frem til soloppgang og vell så det, når vi kom hjem var klokken rukket og bli 10 allerede. Hadde en utrolig hyggelig kveld med middag og feiring. Er alltid veldig god stemning når solen begynner å komme frem og en mix av julesanger, Avicii og andre klassikere blir spilt. 

Merry Christmas everybody! I hope you all had a great time celebrating with your family and loved ones. This year I traded in the traditional wite and snowy Norwegian Christmas, with palm trees and a Caribbean celebration. For the second time, I spent the holiday with friends in Haiti. If there is something they know how to do right, it is to throw a party, and Christmas is no exception. We started the festivities off at dinner before heading off to the party, where we all danced and sang to a mix of classic Christmas songs and Avicii until dawn. It was such a nice night and we were all having so much fun, by the time we got home it was already 10 in the morning. 

Kjole fra Topshop - HER
Friday Favorites - Sequin Skirts

Etter å ha sett (et av mine stilikon) Morgan Stewart kombinere en ola skjorte med et paljettskjørt, måtte jeg umiddelbart gå til innkjøp av et. Et plagg jeg tidlige kun ville forbundet med nyttårsaften eller bursdager, de dagen du virkelig vil "sparkle", ble kjapt en favoritt i klesskapet. Det er nesten flaut å si, men etter å funnet det perfekte skjørtet på Topshop, brukte jeg det to fredager på rad (don't tell), både på middag og på byen. Det kan virkelig mixes og matches med det meste, en blazer, en turtleneck, skjorte eller så enkelt som en plain t-skjorte. Jeg garanterer deg at du finner utallige kombinasjoner i klesskapet ditt, du kan bruke med et paljettskjørt.

. ​

Du finner mitt skjørt (i rosa) HER

1. NBD paljettskjørt fra Revolve - HER

2. Lovers + Friends paljettskjørt fra Revolve - HER

3. Tularosa paljettskjørt fra Revolve - HER
Ting jeg gleder meg til

Nå er jeg endelig kommet til slutten av høst semesteret mitt i London, og det betyr at det er mye å glede seg over. Tenkte å dele noen få høydepunkter jeg gleder meg til fremover. 

1. Miriam kommer på besøk til London. 

På fredag kommer min kjære lillesøster, Miriam på besøk til London. Nå som vi begge studerer forskjellige steder, ses vi ikke så ofte som jeg skulle ønske. Derfor er det ekstra hyggelig hver gang vi har tid til å besøke hverandre. I og med at det også er min siste helg i London før jeg tar ferie, gleder jeg meg til å få gjort masse «jule aktiviteter» , julemarked, juleshopping, stå på skøyter ved Natural History museum og julebaking. Med andre ord, It's Christmas! Blir så kos. 

2. Dra til Miami.

På torsdag drar jeg til Miami, woho. Jeg føler fortsatt at Miami er litt «hjemme», og med det kommer hjemlengsel. Så før juleferien bærer videre blir det en svipp tur innom mitt gamle hjem. Selv om jeg bare blir i noen dager gleder jeg meg sånn til å se igjen alle venninnene mine der, spesielt Eline (som jeg aldri var adskilt fra i mer enn noen få timer når vi bodde sammen. How times have changed, vi pleide å referere til oss selv som twins og package deal til de fleste og gjorde ALT sammen. Skole, jobb, trening til og med dates, you name it, vi gjorde det sammen.)

3. Tilbringe Jul og nyttår i Caribien. 

Etter noen dager i Miami drar jeg videre til Haiti i Caribien. Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å være tilbake i paradis. Mest av alt gleder jeg meg til å se igjen alle vennene mine, som praktisk talt er blitt som familie i løpet av de siste årene, men også å bytte ut paraply or langstøvler, med solbriller og sandaler. Skal bli så deilig med ferie, slappe av i solen og chille på stranden. Blir ekstra gøy å dra dit nå som det er "Party season", med masse jule og nyttårs feiringer og festlighter. 

 

 

Design laget av Julie Viktoria