hits
Life by Lea reiff - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Monday inspo 08/01

God morgen fra meg og god ettermiddag til dere! Hva er ikke bedre enn å starte ny uke med ny inspo? I dag er min siste mandag i Haiti, noe som betyr at kaldere vær venter på meg i London, og med det tenkte jeg å inspirere meg selv og dere litt med vinter outfits. Olivia Palermo har i flere år vært en av mine go-to inspirasjonskilder når det gjelder mote, hun ser alltid chic ut, head-to-toe. Når enn jeg skulle føle meg tom for ideer og kjenner på den følelsen vi alle kjenner til "jeg har ingen ting å ha på meg, hater alt i klesskapet mitt", så søker jeg som regel opp litt OP outfits på pintrest. 

Good morning everybody! What a better way to start a Monday, then with some inspiration. Today is my last Monday in Haiti, which means, colder weather awaits in London. Whenever I find my self in need of outfit-ideas I have over the years turned to Olivia Palermo, she is always (!) super chic, head to toe. So whenever I get that feeling that we all do "I have nothing to wear, I hate everything in my closet", I tend to do a Pinterest search of OP. 

­­­
Friday Favorites - Sequin Skirts

Etter å ha sett (et av mine stilikon) Morgan Stewart kombinere en ola skjorte med et paljettskjørt, måtte jeg umiddelbart gå til innkjøp av et. Et plagg jeg tidlige kun ville forbundet med nyttårsaften eller bursdager, de dagen du virkelig vil "sparkle", ble kjapt en favoritt i klesskapet. Det er nesten flaut å si, men etter å funnet det perfekte skjørtet på Topshop, brukte jeg det to fredager på rad (don't tell), både på middag og på byen. Det kan virkelig mixes og matches med det meste, en blazer, en turtleneck, skjorte eller så enkelt som en plain t-skjorte. Jeg garanterer deg at du finner utallige kombinasjoner i klesskapet ditt, du kan bruke med et paljettskjørt.

. ​

Du finner mitt skjørt (i rosa) HER

1. NBD paljettskjørt fra Revolve - HER

2. Lovers + Friends paljettskjørt fra Revolve - HER

3. Tularosa paljettskjørt fra Revolve - HER
Blend in på beachen
1. Jumpsuit - HER// 2. Bikini - HER// 3. Top - HER// Shorts  - HER//

Design laget av Julie Viktoria